Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 9 oktober 2017

Factsheets als filmpjes? Denk mee!

Zoals jullie weten, hebben verschillende werkgroepen de afgelopen jaren over diverse onderwerpen hun visie samengevat in factsheets. Deze factsheets zijn op de website van de thema-afdeling zijn terug te vinden. Het doel is om op de betreffende onderwerpen gerichte informatie te verlenen aan diegenen die hierin zijn geïnteresseerd. Ook bieden de factsheets inhoudelijke ondersteuning aan bijvoorbeeld afdelingen, politici en bestuurders binnen D66.

Binnen de werkgroep Circulaire Economie hebben wij nu het idee opgevat om dit op een andere wijze te gaan doen in de vorm van filmpjes of animaties. Nu staan dit soort acties niet op zichzelf. Ze zijn onderdeel van een bredere communicatie-aanpak waarbij wij uitdrukkelijk op zoek zijn naar manieren om een nog betere wisselwerking te verkrijgen tussen onze werkgroep en diegenen die wij binnen onze partij kunnen ondersteunen. Ofwel: hoe weet men ons te vinden?

We hebben tijdens de werkgroepvergadering uitgebreid hierover gediscussieerd. Dit heeft al diverse goede idee├źn opgeleverd waardoor wij een beter beeld beginnen te krijgen van hoe we dit aan kunnen pakken. Ieder idee en elke vorm van ondersteuning is echter van harte welkom. Heb je ervaring met dit soort activiteiten, of wil je hier met ons over meedenken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn vooral op zoek naar personen die ons kunnen helpen bij de uiteindelijke totstandkoming van met name de filmpjes en/of animaties. Op de website van de thema- afdeling is verdere informatie over onze werkgroep terug te vinden. Je kunt ook direct contact opnemen met Remko Zuidema (voorzitter werkgroep, info@remkozuidema.nl) of Frank Nouws (secretaris werkgroep, fnouws@gmail.com).