Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 2 april 2023

Inventarisatie behoefte opleidingen

D66 biedt leden op verschillende manieren de gelegenheid cursussen en trainingen te volgen. Zo is er een E-learning platform opgezet (in MijnD66 te bereiken via het tabblad ‘Opleiding & Talentontwikkeling’) waar online diverse cursussen zijn te volgen, zoals ‘Sociaal-liberalisme: het gedachtegoed van D66’, ‘Van de straat naar de raad: welk instrument zet je in?’, ‘Diversiteit en inclusie’, etc.

Als thema-afdeling zijn we benieuwd aan welk soort opeidingen onze leden behoefte hebben, bijvoorbeeld over hoe je weg te vinden binnen D66, politiek effectief te zijn, of op specifieke duurzame onderwerpen. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Inventarisatie behoefte opleidingen leden thema-afdeling Duurzaam

Behoefte aan opleiding voor de volgende onderwerpen (meerdere antwoorden mogelijk):(Vereist)
Beschrijf zo specifiek mogelijk voor welke onderwerpen je behoefte hebt aan opleiding, en in welke vorm (online, fysiek, lengte, frequentie, etc.).
Eventuele vragen en opmerkingen kun je hier vermelden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.